Impact

Dit trainingsbureau wil een daad stellen. De klanten zijn grote bedrijven, denk in de orde van ABN-AMRO. De vraag van zijn klanten is vaak: hoe motiveren we onze werknemers. Hiervoor is een werkboek ontwikkeld: IMPACT. De thematiek is onderverdeeld in 7 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk gaat over de motivatie van de lezer, per hoofdstuk zien we een illustratie van de trainer in een specifieke sport die symbool staat voor een werkhouding.

Relax op reis

Maureen is een travel agent die hoog scoort met haar persoonlijke aanpak. Neem een kijkje op haar site: relaxopreis.nl.

Maureen zegt over onze samenwerking het volgende: “Ineke kan heel goed in beeld brengen wie jij bent als ondernemer door goed te luisteren naar wie en hoe je bent als persoon, waar je vandaan komt, wat je passies en ambities zijn en hoe je graag jezelf in de toekomst ziet. Voor de branding van mezelf als persoonlijk reisadviseur kwam Ineke met fantastische ideeën en voor het ontwerpen van mijn persoonlijke website dacht ze mee en veel verder dan ik zelf had gedacht. Ik ben super blij met het resultaat! Elke keer als ik naar mijn website kijk dan zie ik gewoon mezelf! Ineke is geweldig in haar branding, zeer creatief in haar ontwerpen, een echte verbinder en zeer uniek in haar werk.”

Volle aandacht voor jouw business

Wij gaan tot in de finesse. Voor iedere beurs een oplossing. De toepassingen van jouw bedrijfsuitingen kunnen wij verzorgen, zoals jouw site, visitekaartjes, reclame, social media, banners, gevelbeletering, wagenpark. Het is vaak wenselijk dat wij diverse onderdelen verzorgen, omdat de totale media aanpak, door een bureau verzorgd, vele voordelen heeft! Een conceptmatige opbouw in jouw media aanpak en campagnes , zorgt dat je goed zichtbaar bent. De correcte doorvoering van het logo op al jouw producten komt sterk over. Ieder product vraagt weer een andere aanpak, daar zijn wij goed in. Herhaling is de boodschap! Het creatief denken is voor social media van wezenlijk belang.

Je kunt bij ons terecht voor alleen een logo, maar ook voor de totale productenlijn.