Grande-Logo-Dame-ineke-de-groen

Grande Logo Dame: verrassen, verleiden, verbinden

Mijn naam is Ineke de Groen, een creatieve designer die (samen met haar team) voor een breed scala van branches werkt. Mijn werkmotto is: verrassen, verleiden, verbinden. Een bovenmatige interesse in bedrijven, brengt mij in contact met de essentie van jouw bedrijf. Ik ben heel benieuwd naar jouw business en motivatie. Graag breng ik jouw bedrijf goed in beeld. Dit kan alleen door met aandacht te luisteren naar wie en hoe je bent als persoon, waar je vandaan komt, wat je passies en ambities zijn en hoe jouw bedrijf er in de toekomst uitziet.

Eerst gaan we met elkaar in gesprek, dit doen wij middels de BEDRIJFSSCAN. Ondernemers worden bij Grande Logo Dame sterk neergezet, dit komt ook door de coaching die zij krijgen, middels de BEDRIJFSSCAN, waardoor het veel duidelijker wordt wat jouw bedrijf nodig heeft. Bij Grande Logo Dame gaan we stappen verder dan alleen een logo ontwikkelen. Wij verzorgen jouw BRANDING. Branding betekent dat we jou of jouw bedrijf als merk in de markt zetten. Hierdoor heeft samenwerking met ons een grotere impact.

Grande-Logo-Dame-koffie

Kosten

INTAKE: hierin bespreken we in 3 kwartier wat jouw wensen zijn. Gratis.
BEDRIJFSSCAN: 1,5 uur inclusief werkboek. € 150,00 exclusief BTW.
OFFERTE: na de intake/bedrijfsscan geven wij gespecificeerd een prijsopgave af voor het designen van jouw logo en andere communicatiemiddelen.

Formulier


Bedrijfsscan

Kom langs voor een BEDRIJFSSCAN, waarin we, ondersteund door jouw persoonlijke werkboek, jouw bedrijf in allerlei facetten doornemen. De scan duurt 1,5 uur. Je krijgt inzicht in het fundament van jouw bedrijf, je ziet waar de targets voor de nabije toekomst liggen en hoe jouw visuele communicatie voor meer zichtbaarheid en omzet gaat zorgen. Inschrijven voor de BEDRIJFSSCAN kan via bovenstaand formulier, of geef een belletje naar 06 274 174 30.
Bij ons krijg je een persoonlijke, gerichte begeleiding.

Starters komen door deze begeleiding goed op de rit te staan.
Ondernemers die een next step willen met hun bedrijf, komen door deze scan een level hoger.
Fijn je te ontmoeten!

Reviews over de BEDRIJFSSCAN

Wat klanten van ons vinden